Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Не, не само не бих, а никога няма

...
Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Не, не само не бих, а никога няма
Коментари Харесай

Слави: Ако партията ми влезе в Народното събрание, никога не бих се коалирал с Бойко Борисов

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Телевизия 7/8

Не, освен не бих, а в никакъв случай няма да го направя. Така Слави отговори на въпроса на Петър Бакалов в шоуто си по Телевизия 7/8, дали би се коалирал с Бойко Борисов, в случай че партията му „ ИТН ” влезе в Народното събрание след другите избори.

И други са го казвали, аз трябваше да те запитвам, посочи Бакалов, който е лекар по теоретична физика от университета в Льовен, Белгия.

Често, кажи ми, наподобявам ли ти на други, хареса ли това, което направи Марешки - един ден сподели, че няма да се подпише, по-късно се подписа. Това е жалко, ще ти кажа една мисъл на зулусите. Те споделят, че мъж който не си държи на думата, коства колкото коства въздуха над главата му. Сега си показа аз в тази позиция, аз ти споделям това нещо по малкия екран и върша по-късно противоположното на това, което съм споделил, и това нещо се случва, че замязвам на Марешки. Не мога да си показва, че съм кадърен на нещо сходно, това е унизително, добави Слави.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР